Euromatic Ltd предлага гама от продукти с високо качество. И всичко това с една главна цел: Да направи живота на хората по-лесен, по-добър и по-красив.

  Arex Matic обединява в едно отлично изпиране, високо качество и модерна технология. Именно тази хармония придава уникален облик на марката. И традицията, и иновациите са от изключителна важност за стратегията ни. Добрите иновативни разработки на марката се дължат на постоянните пазарни проучвания, които осигуряват по-доброто и пълно разбиране на потребителските нужди.

 

 

   За нас качество и отговорност са неразривно свързани. Клиентите ни могат да разчитат, че нашите продукти осигуряващи първокласни резултати. Продуктите ни са тествани за безопасност и са произведени с грижа към околната среда. Нашите служители са висококвалифицирани, работят в добри условия на труд, а водата и енергията, необходими за производството на продуктите ни, се използват максимално ефективно. Всички наши служители, следват изискванията за устойчиво развитие, работят в съответствие с тези изисквания и поемат своята отговорност. Устойчивото развитие е и ще остане това, зад което ние заставаме - днес и за в бъдеще.